Návrhy výmaleb Praha

Nejsme jen malíři pokojů. Rádi Vám poradíme s návrhem výmaleb a celkovým designem interiéru. Vyznáme se v materiálech i módních trendech.

Domov jakožto oáza klidu a vyrovnanosti potřebuje, aby pečlivě vybrané ingredience spolupůsobily, vzájemně spolu ladily a stejně tvořily kontrast. Byly jednotlivě rozpoznatelné a zároveň splývaly v jeden celek, kterému říkáme domov. Rádi vám zpracujeme návrh výmaleb, doporučíme typy materiálu a zajistíme vzorky barev dle našich vzorníků.

Jako malíři pokojů se dobře orientujeme v barvách. Rozumíme psychologii barev a jejich působení na člověka a zároveň se vyznáme v jejich struktuře a použití.

S návrhem výmaleb vám vypracujeme i cenovou kalkulaci. Působíme v Praze a okolí.

Pamatujte, nic není nemožné, jste-li obklopeni čirou svěžestí a čistotou s jakou dokážeme protknout interiér.

 

int(1)

Novinky

  • Nový web a zdarma díky banan.cz

    14.8.2012

    Díky společnosti www.banan.cz máme nový web a zcela zdarma. Jediné co bylo potřeba uhradit byla doména a webhosting. Což je pár korun měsíčně. :)

Panely

Panely se dají zobrazit pouze v určitých šablonách, které si zvolíte v administraci, úpravu panelu najdete v "pokročilém nastavení", do něhož se přepnete pomocí odkazu nacházejícího se v pravém horním rohu administrace, poté nabídka "Panely" v horní liště odkazů.