Nátěry oken a dveří

Další specializací naší firmy jsou nátěry oken a dveří, jejich renovace - Například špaletových oken, profilovaných dveří a zárubní. Na celkové renovaci špaletových oken a dveří jsou tyto postupy: truhlářská a zámečnická renovace (repase).

Odstranění starého těsnění – hoblování - výměna shnilých částí dřeva - zprovoznění funkčnosti zámku, táhel zavírání aj. - opalování starých laků - perfektní vybroušení -fungicidní napouštění - doplnění sklenářského tmelu - tmelení dvousložkovým tmelem - broušení - 1x základní nátěr - tmelení akrylátovím tmelem - 1x základní nátěr - 1 až 2 x vrchní nátěr (email).

Na nátěry oken a dveří používáme osvědčené syntetické nátěry např. Herbol, Jonson a Bondex

Lze použít i vodou ředitelné emaily které jsou bezzápachové, ale jsou vhodnější spíše do interiéru.

Rádi Vám poradíme s výběrem barvy a materiálu s ohledem na povrch natíraného předmětu, či okolním prostředí.

Provádíme i lazurování a fládrování oken a dveří.

int(1)

Novinky

  • Nový web a zdarma díky banan.cz

    14.8.2012

    Díky společnosti www.banan.cz máme nový web a zcela zdarma. Jediné co bylo potřeba uhradit byla doména a webhosting. Což je pár korun měsíčně. :)

Panely

Panely se dají zobrazit pouze v určitých šablonách, které si zvolíte v administraci, úpravu panelu najdete v "pokročilém nastavení", do něhož se přepnete pomocí odkazu nacházejícího se v pravém horním rohu administrace, poté nabídka "Panely" v horní liště odkazů.